Letar du efter Manchester United biljetter? Manchester har länge varit en av Englands mest klassiska fotbollstäder. Med två av de mest framgångsrika lagen i den engelska ligan, är staden alltid rätt plats att infinna sig i då City och United möts i derbyn. Men det finns flera anledningar att se Manchester United spela. Zlatan Ibrahimovic. Anthony Martial. Wayne Rooney. Även om spelarna inte alltid har dragit jämnt, garanterar Uniteds matcher både underhållning och spänning då denna trio tar plats på planen. Och oavsett omständigheterna, verkar Manchester United alltid hitta en väg tillbaka mot toppen.

Zlatan värvas – Manchester United åter på topp i Sverige

Manchester United har länge varit ett av de mest anrika lagen i Premier League, med en stor skara trogna fans över så gott som hela världen. Men det var inte förrän värvningen av den svenske fotbollshjälten Zlatan Ibrahimovic som klubben började att bli stor på allvar i Sverige. Tusentals biljetter har sålts till matcher inom såväl Premier League som Europa League, FA cupen, och givetvis den omtyckta Supermatchen som ägde rum på Ullevi förra året. Svenska nyhetsmedier rapporterar om vinster, förluster, bortdömda mål och dramatiska avstängningar. Världen verkar aldrig få nog av stjärnan, och det faktum att Manchester United nu sitter på en sådan guldspelare verkar ha ökat förväntningarna från både publiken och kritikerna.

Biljetter till årets matcher med Manchester United

Det finns fortfarande ett stort antal matcher kvar där Manchester United kommer att spela. Europa League och den engelska ligan är de mest populära turneringarna bland dem där klubben deltar, och trycket på biljetter till dessa tävlingar är något högre än annars. På StubHub hittar du flera olika typer av biljetter: allt från lite mer populära kategorier till mer exklusiva platser. Du kan redan nu gå in och köpa dina biljetter, och säkra en plats på läktaren tillsammans med familjen, vännerna eller någon annan du vill dela en unik upplevelse med. Skippa tv:n och se Manchester United live från någon av Europas stora fotbollsarenor – du kommer inte att ångra dig!Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.