Ericsson Globe, Stockholm, Sverige

Marcus & Martinus Stockholm

De blev avbokade på SVT:s program ”Sommarlov” av säkerhetsskäl efter att ha gjort publikkaos på både Liseberg och Gröna Lund. Nu uppträder Marcus och Martinus i Globen den 11 februari, och Ticketbis har biljetter. Se poptvillingarna framföra hits som ”To dråper vann”, ”Heartbeat” och ”Light it Up” live i Ericsson Globe! Biljetter till Marcus & Martinus kan du boka redan nu på Ticketbis.

Publikrekord för Marcus och Martinus i somras

Tvillingbröderna kommer från Trofors i norra Norge, där de hade ett helt vanligt tonårsliv fram till det som skulle komma att bli deras debut. 2012 slog syskonen igenom då de vann Melodi Grand Prix Junior – Norges motsvarighet till Lilla Melodifestivalen - med låten ”To dråper vann”. Låten fick miljontals visningar på Youtube, och hamnade snabbt på plats åtta på norska VG-listan. Syskonen nominerades även till tre priser under Spellemannprisen 2015 , som delas ut årligen till utmärkande norska musiker. Med Justin Bieber som främsta inspirationskälla, sjunger fjortonåringarna om sina egna liv, kärleken och det starka band som de har till varandra. ”To dråper vann”, eller ”Två droppar vatten”, handlar om deras likheter och relation som tvillingar, och det märks även på brödernas scenspråk att de står varandra nära. Kanske är det en av anledningarna till hysterin som uppstod i somras, då biljetter till Marcus & Martinus sålde rekordstort på Gröna Lund. Kommer Globen att klara av hysterin kring de norska poptvillingarna under konserten i februari? Du kan räkna med att stämningen är på topp då Markus och Martinus intar scenen i Ericsson Globe. Boka dina biljetter till Marcus & Martinus redan idag, och gör dig redo för en minnesvärd konsert där låtar som ”Elektrisk”, ”Heartbeat” och ”Smil” tillhör några av höjdpunkterna. 


Köp riskfritt

Ett team bestående av 350 medarbetare garanterar äktheten på biljetterna.

Lita på de som vet bäst

Ticketbis är den största marknadsplatsen i världen inom biljetthandel.

Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Filtrera efter

Ort Tillgängliga Pris per biljett Dela upp köpet i 12 betalningar Pris per biljett

Andra Marcus & Martinus evenemang

Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.