Marcus & Martinus

Vem trodde att två fjortonåringar från en liten by i Norge skulle bli Skandinaviens nästa stora flickidoler? Tvillingarna Marcus & Martinus är populärare än någonsin, och just nu är de ute på vift med aktuella spelningar! Boka dina biljetter till Marcus & Martinus på StubHub för att se killarna spela i Stockholm eller någon annan stad nära dig. Du kommer inte att ångra dig!

Som två droppar vatten

Hur kommer det sig då att Marcus och Martinus har blivit så pass omtyckta? Förutom killarnas uppenbara charm, har de också visat sig vara riktigt proffsiga på scenen. Det visade de prov på redan under Lilla Melodifestivalen i Norge, där syskonen fick sitt stora genomslag med låten ”Två droppar vatten”. Sedan dess har de blivit uppbokade för flera spelningar runtom i Skandinavien. I somras besökte de Gröna Lund i Stockholm där de slog publikrekord. Samtidigt blev de avbokade bland annat från SVT:s program ”Sommarlov” efter det publikkaos som uppstod under konserten på Grönan. Det är ingen tvekan om att det råder ett smärre hysteri kring tvillingarna, och visst är de både talangfulla, karismatiska och lika som två droppar vatten. 

Nya spelningar och gäster i Idolfinalen

Killarna ger sig ut på nya spelningar redan i vinter. De börjar med att uppträda på hemmaplan i Norge i november, och fortsätter sedan till Sverige och Danmkar i februari/ mars 2017. På StubHub hittar du biljetter till Marcus & Martinus alla aktuella spelningar, så passa på att reservera dina platser och se charmtrollen live i en stad nära dig. Som grädde på moset kommer de dessutom att gästa finalen i Idol som hålls i början av december. Bara att vraka och välja, med andra ord!


Var

  • Alla
  • Danmark
Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Kommande internationella evenemang

Jyske Bank Boxen, Herning, Danmark
Från 147,95 USD 1 302,30 kr Det finns 14 biljetter kvar
Från 147,95 USD Det finns 14 biljetter kvar
Visa biljetter
Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.