Annexet, Stockholm, Sverige Grupp eller företag?

Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Filtrera efter

Plats Tillgängliga Pris per biljett Dela upp köpet i 12 betalningar Pris per biljett

Andra Marilyn Manson evenemang


Marilyn Manson Stockholm

Letar du efter biljetter till Marilyn Manson Stockholm? Då har du tur! Du hittar fortfarande lediga platser här på StubHub, så passa på att se den amerikanske metalsångaren på Annexet den 14 november. Gunga med till dina absoluta favoritlåtar på plats, och upplev Manson då han är som allra bäst! Biljetterna köper du snabbt, enkelt och säkert online här på StubHub.

Marilyn Manson är en av världens mest framgångsrika metalsångare. Med tio studioalbum, miljontals sålda skivor och en stor skara trogna fans, är det kanske inte så konstigt att Mansons konserter har blivit så populära. Den senaste gången som stjärnan besökte Sverige var i Stockholm år 2015, då han uppträdde inför ett fullspäckat Gröna Lund. Nu är han tillbaka med nya konsertdatum, och The Heaven Upside Down Tour 2017 kommer att bjuda på både gamla klassiker och nyare låtar från det senaste albumet Heaven Upside Down. Manson är känd för sin personliga framtoning, originella röst och sin minst sagt iögonfallande utstyrsel, och årets konserter kommer inte att vara något undantag.

Låter det som något för dig? Samla vännerna och ta dig till Annexet i Stockholm för en av höstens kanske häftigaste konserter! StubHub är plattformen för dig som vill sälja eller köpa biljetter till konserter, festivaler och andra efterfrågade live-evenemang. Passa på att säkra dina platser redan nu och skapa minnen för livet!

STÄNG

Kan du inte hitta priset du letar efter?

Ge oss fler detaljer om vilken typ av biljetter du vill ha, så meddelar vi dig när vi hittar biljetter som matchar dina kriterier

Säg till mig!

Marilyn Manson Stockholm

Annexet

  • Stockholm
Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.