Scandinavium, Göteborg, Sverige

Melodifestivalen Deltävling 1 Göteborg

En av Sveriges mest populära musiktävlingar drar igång: Melodifestivalen! Deltävlingarna kan vara minst lika underhållande som slutfinalen, så passa på att köpa biljetter till Melodifestivalen Göteborg och se deltävling 1 på plats från Scandinavium den 4 februari 2017. Är du redo att rösta fram Sveriges nya Eurovisionbidrag?

Göteborg är en av de städer som har tagit fram riktigt bra artister tidigare år. Under deltävlingen förra året var det Ace Wilder med låten ”Don’t Worry” och Robin Bengtsson med ”Constellation Prize” som tog de första finalplatserna i Melodifestivalen, och för Wilder blev det andra gången i rad som finalist i tävlinen. Den slutliga vinnaren blev däremot Frans Jepsson Wall, som tog sig vidare från deltävlingen i Gävle och sedan vann förstaplatsen med låten ”Sorry”. Trots en femteplats i Eurovision, blev ”Sorry” den mest spelade låten av bidragen internationellt sett, med över 61 miljoner uppspelningar från Eurovisions spellista på Spotify. Det är inte första gången som Sveriges bidrag blir populära internationellt: vinnarlåtarna ”Hero” (Måns Zelmerlöf) och ”Euphoria” (Loreen) blev också stora långt innan artisterna hade vunnit Eurovision. Och det kanske inte är så konstigt, då Sverige är världens tredje största musikexportnation. Vill du vara med och se tävlingen från början? Köp biljetter till deltävling 1 för Melodifestivalen i Göteborg, och rösta på din favoritartist live från Scandinavium!

Ticketbis är en av de ledande webbportalerna för biljettförsäljning online. Förutom ett brett utbud av biljetter till Melodifestivalen, hittar du också biljetter till tusentals andra konserter, musikaler och övriga musikevenemang. Ta del av din drömkonsert med konsertbiljetter från Ticketbis, och upplev riktigt bra musik på plats!


Köp riskfritt

Ett team bestående av 350 medarbetare garanterar äktheten på biljetterna.

Lita på de som vet bäst

Ticketbis är den största marknadsplatsen i världen inom biljetthandel.

Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Filtrera efter

Ort Tillgängliga Pris per biljett Dela upp köpet i 12 betalningar Pris per biljett

Andra Melodifestivalen evenemang

Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.