Malmö Arena, Malmö, Sverige

Melodifestivalen Deltävling 2 Malmö

Letar du efter biljetter till Melodifestivalen i Malmö för att se den andra deltävlingen? Då har du kommit rätt! På Ticketbis hittar du biljetter till deltävling 2 så att du kan vara med från början och rösta fram din favorit direkt från Malmö Arena. Boka den 11 februari 2017 i kalendern och gör dig redo för glam, glitter och häftiga dansmoves i årets Melodifestival!

Deltävlingar är alltid ett spännande moment i Melodifestivalen. Bland alla originella, roliga, häftiga, udda och personliga bidrag finns alltid några som sätter sig i huvudet direkt, och de två finalistbidragen är ofta just de som kombinerar lekfullhet med ett riktigt professionella genomföranden. Vill du vara med och rösta fram din favorit i Malmö? Biljetter till Melodifestivalen deltävling 2 finns redan tillgängliga, så vänta inte mer – boka dina platser för att se alla spektakulära liveframträdanden direkt från Malmö Arena. 

Malmö är staden som är känd för att ha en stark koppling till Melodifestivalen. Förutom ett antal deltävlingar hölls även Eurovision Song Contest här år 2013, efter det att Loreen vunnit med låten ”Euphoria” året innan. Föreställningen fick stora lovord och över 80 000 biljetter såldes till showen i Malmö Arena. Evenemanget satte också Malmö på världskartan, då nästan hälften av besökarna kom från andra länder i Europa. Vill du uppleva Melodifestivalen i en av Sveriges bästa arenor? Besök Malmö Arena i februari och se den andra deltävlingen med biljetter från Ticketbis – din plattform för biljetter till liveföreställningar.


Köp riskfritt

Ett team bestående av 350 medarbetare garanterar äktheten på biljetterna.

Lita på de som vet bäst

Ticketbis är den största marknadsplatsen i världen inom biljetthandel.

Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Filtrera efter

Ort Tillgängliga Pris per biljett Dela upp köpet i 12 betalningar Pris per biljett

Andra Melodifestivalen evenemang

Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.