Vida Arena, Växjö, Sverige

Melodifestivalen Deltävling 3 Växjö

Från Diggiloo Diggiley till Nanne Grönvall, Linda Bengtzing och Måns Zelmerlöf... Melodifestivalen har något för oss alla, och det är med stolthet vi presenterar biljetter till Melodifestivalen deltävling 3 i Växjö! Ta dig till Vida Arena den 18 februari 2017 och se den tredje deltävlingen live bland hundratals andra schlagerfanatiker i Växjö. Glöm inte att rösta på din favorit!

Det blir den fjärde gången som Växjö står som värd för en av deltävlingarna i Melodifestivalen. Den av gångerna vi kanske minns bäst är deltävlingen 2012, då Loreen tävlade mot bland andra Marie Sernholdt, Sean Banan och Afrodite, och tog sig hela vägen till finalen och slutligen Eurovision Song Contest i Azerbajdzjan. Huruvida någon av artisterna i Växjö tar sig hela vägen denna gång återstår att se, och du kan göra det live med Ticketbis biljetter till Melodifestivalen i Växjö. Var med från början i en av Sveriges mest spännande musiktävlingar, och rösta fram det bidrag du gillar bäst live, direkt från arenan.

Melodifestivalen är ett perfekt tillfälle att dela en speciell upplevelse med familjen, vännerna eller på egen hand. På Ticketbis hittar du biljetter till deltävlingarna och finner också ett stort utbud av andra konsertbiljetter. Klicka bara vidare på vår hemsida för att se de olika priserna och biljettkategorierna som finns tillgängliga, klicka i ditt val och genomför bokningen på några minuter!


Köp riskfritt

Ett team bestående av 350 medarbetare garanterar äktheten på biljetterna.

Lita på de som vet bäst

Ticketbis är den största marknadsplatsen i världen inom biljetthandel.

Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Filtrera efter

Ort Tillgängliga Pris per biljett Dela upp köpet i 12 betalningar Pris per biljett

Andra Melodifestivalen evenemang

Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.