Friends Arena, Stockholm, Sverige

Melodifestivalen Final Stockholm

Efter fyra olika deltävlingar och en andra chans för de artister som inte gått vidare, har vi äntligen kommit fram till finalen! Årets bidrag är många, och diversiteten bland de olika låtarna gör att vi har ett brett underlag att välja från. Kanske har du redan en favorit som du vill rösta fram till nästa Eurovision Song Contest? För att se detta spektakulära evenemang live, kan du redan nu boka dina biljetter till Melodifestivalen final i Stockholm på Ticketbis.

Finalen äger rum den 11 mars 2017 i Friends Arena i Stockholm. Det blir den 59:e gången som Melodifestivalen äger rum, vilket innebär att vi snart är framme vid ett 60-års jubileum. Som ett av de mest populära tv-programmen i Sverige, kan biljetter till finalen i Melodifestivalen bli riktigt eftertraktade. Vi talar om en tävling där flera av Sveriges stora artister har vunnit popularitet internationellt: Måns Zelmerlöf, Loreen och Frans är några exempel. Att det gått så pass bra för Sverige på senare år gör också att det blir extra spännande att se vilket bidrag som vi skickar till den internationella tävlingen i Kiev. Förra året tog vi hem en välförtjänt femteplats med Frans låt ”If I were sorry”. Innan dess kom Sverige på förstaplats både år 2015 och 2012, samt på tredjeplats år 2013 med Sanna Nielsens ”Undo”. Se Sveriges bidrag röstas fram direkt från Friends Arena, och köp dina biljetter på Ticketbis redan idag! Biljetterna bokar du snabbt och säkert online.


Köp riskfritt

Ett team bestående av 350 medarbetare garanterar äktheten på biljetterna.

Lita på de som vet bäst

Ticketbis är den största marknadsplatsen i världen inom biljetthandel.

Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Filtrera efter

Ort Tillgängliga Pris per biljett Dela upp köpet i 12 betalningar Pris per biljett

Andra Melodifestivalen evenemang

Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.