Ericsson Globe, Stockholm, Sverige Grupp eller företag?

Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Filtrera efter

Plats Tillgängliga Pris per biljett Dela upp köpet i 12 betalningar Pris per biljett

Andra Metallica evenemang


Metallica Stockholm

Är du på jakt efter biljetter till Metallica Stockholm? Oroa dig inte - StubHub har biljetter kvar! Äntligen har det populära rockbandet offentliggjort en kommande världsturné, och Stockholm står givetvis på listan över städer som gruppen kommer att besöka. Den 07/05/2018 kan du se dem live från Ericsson Globe och njuta av såväl ny som gammal musik från gruppens repertoar. Boka biljetterna redan nu för att säkra din plats på Globen!

Äntligen får vi se James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Kammet och Robert Trujillo igen, då den efterlängtade kvartetten ger sig ut på vägarna med Worldwired Tour. Det blir ett kärt återseende för de fans som valde att ta sig till konserten förra gången, och en stor möjlighet för lyssnare som aldrig har sett gruppen live att ta del av en underhållande och känslostark konsert. Förutom de gamla klassikerna från förr, kommer gruppen också att framföra låtar från det senaste albumet "Hardwired...to self-destruct". Lovorden är många, och det är inte förvånande att biljetter till Metallica i Globen är så pass eftertraktade. Metallica har sålt nära 90 miljoner album världen över, och vunnit över tjugo olika musikpriser från bland annat MTV och Billboard. 

StubHub har ett stort utbud av konsertbiljetter, så se till att inte bli utan - köp just dina biljetter idag och gör dig redo för en oförglömlig upplevelse på Globen! Biljetterna bokar du snabbt och säkert på bara några minuter på StubHub.

STÄNG

Kan du inte hitta priset du letar efter?

Ge oss fler detaljer om vilken typ av biljetter du vill ha, så meddelar vi dig när vi hittar biljetter som matchar dina kriterier

Säg till mig!

Metallica Stockholm

Ericsson Globe

  • Stockholm
Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.