Milan

Det är inte alltid lätt att följa sitt favoritlag live. På StubHub gör vi det lite enklare för dig: med Milan biljetter från StubHub kan du se laget spela såväl borta- som hemmamatcher, utan att behöva lägga mycket tid på att försöka hitta slutsålda biljetter. Se laget spela i Serie A, Champions Leaguge eller någon annan match och bli ögonvittne till resultaten som senare dyker upp i tidningarnas sportsidor. 

Milan - topplag i Serie A

Efter Juventus är Milan den fotbollsklubb som har tagit hem flest titlar i den italienska ligan. Till vinsterna kan bland annat räknas 18 Serie A, 5 italienska cupen, 7 Champions Leauge, 5 UEFA Super cup och 2 Cupvinnarcupen. Milan har spelat i första divisionen i princip varje säsong från och med åttiotalet. Milans fotboll är en av anledninarna till att Serie A är så pass efterlängtat bland många fotbollsfans, och det är kanske inte så konstigt. Nu när tränaren Vincenzo Montella tar över kan vi också räkna med nya strategier som förhoppningsvis stärker laget ytterligare. Med biljetter till Milan kan du se spelare som Giacomo Bonaventura, Luca Antonelli och Ignazio Abate dribbla, passa och göra mål på planen framför dig. Stötta laget på deras bortamatcher eller upplev en hemmamatch från San Siro – Italiens största fotbollsstadio! På StubHub hittar du Milan biljetter till lagets alla matcher och många fler lag i Serie A. Klicka dig vidare på vår hemsida för att se mer!


Var

  • Alla
  • Italien
Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Kommande internationella evenemang

Stadio San Siro, Milano, Italien
Data e ora da confermare
Från 32,44 USD 285,56 kr Det finns +100 biljetter kvar
Från 32,44 USD Det finns +100 biljetter kvar
Visa biljetter
Stadio Atleti Azzurri d'Italia, Bergamo, Italien
Data e ora da confermare
Från 93,88 USD 826,40 kr Det finns +100 biljetter kvar
Från 93,88 USD Det finns +100 biljetter kvar
Visa biljetter
Stadio San Siro, Milano, Italien
Data e ora da confermare
Från 36,43 USD 320,64 kr Det finns +100 biljetter kvar
Från 36,43 USD Det finns +100 biljetter kvar
Visa biljetter
Stadio Sant'Elia, Cagliari, Italien
Data e ora da confermare
Från 75,70 USD 666,38 kr Det finns +100 biljetter kvar
Från 75,70 USD Det finns +100 biljetter kvar
Visa biljetter
Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.