NBA

Är du ett basketfan? Då finns det ingenting så passande som NBA biljetter! National Basketball Assosiation är den absoluta proffsligan i basket i USA och Kanada. Här kan du se de bästa amerikanska basketspelarna i sitt esse, medan du upplever den ultimata stämning som bara kan infinna sig på en NBA-match. Var med och heja, bua och applådera tillsammans med resten av åskådarna, direkt från läktaren, med biljetter till NBA från StubHub!

Grundat 1946, har NBA blivit en av världens viktigaste basketturneringar. Känt både i USA och internationellt, samlas tusentals åskådare varje år för att se några av de bästa professionella basketspelarna i Amerikas nationella basketliga. Totalt spelar 30 olika klubbar (29 från USA och 1 från Kanada), där målet är att ta sig till de sju slutspelen för att sedan ta hem titeln som NBA-mästare. Hittills är det Boston Celtics som har vunnit flest titlar, men förra säsongen var det inga mindre än Cleveland Cavaliers som fick äran att ta hem sin allra första titel i NBA. Vill du uppleva en riktig NBA-match live tillsammans med tusentals andra fans? Köp dina biljetter till NBA redan idag och ge dig iväg till USA för att se något av dina favoritlag dribbla loss på planen!


Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.