Österrike

Om du gillar Europas fotboll, är det här din chans att njuta av sporten när den är som allra bäst. Köp dina biljetter för att se Österrikes herrlandslag i fotboll redan idag och gör dig redo för ett stort äventyr! Efter en kraftig nedgång under 2000-talet, då laget misslyckade att kvalificera sig inför VM 2002 eller EM 2000, men gjorde en comeback på 2010-talet - då de under kvalet inför EM 2012 slog Kazakstan och Azerbajdzjan men slutligen föll mot Belgien.

De fortsatte med en fokuserad attityd och under de senaste åren har de lyckats utveckla något av en förnyad energi - flera spelare från 2007 U-20 lag som slutade på fjärde plats under VM har nu blivit en del av laget! Martin Harnik, Zlatko Junuzovic och Markus Suttner, bland andra, har medfört en frisk vind till laget. Dessa förändringar välkomnades stort eftersom nu Österrike är tillbaka med mer energi än någonsin och kommer att delta i EM 2016! Konkurrensen är dock stor så det kommer inte att bli lätt för det österrikiska laget. Kommer Österrike att lyckas ta sig vidare mot finalen? Köp biljetter för att se Österrike spela här, på StubHub! Missa inte en enda match.


Var

  • Alla
  • Storbritannien
Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Kommande internationella evenemang

Cardiff City Stadium, Cardiff, Storbritannien
Ej tillgängliga
Ej tillgängliga
Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.