Porto

Tillsammans med Benfica och Sporting Lisbon är FC Porto en av de ledande fotbollsklubbarna i Portugal. Med biljetter till FC Porto kan du se någon av lagets bortamatcher eller stötta dem på hemmamatcherna från Estadio do Dragao, ”Drakens arena”. Varför inte passa på att se någon av Portos matcher i Champions League? Köp FC Porto biljetter här på StubHub och bli ögonvittne till årets sporthändelser i Champions League!

Estadio do Dragao rymmer cirka 50 000 åskådare vid större sportevenemang. Den ersatte Portos gamla hemmarena ”Estadio das Antas” år 2003 och har sedan dess fungerat som huvudstadio för lagets matcher. Porto har  vunnit flera betydande tävlingar under året, bland annat:

  • Portugisiska ligan (27 gånger, senast 2013)
  • Portugisiska cupen (20 gånger)
  • Champions League (2 gånger)
  • Europa League ( 2 gånger)
  • UEFA Super Cup (1 gång)

Porto är kvalificerat till att delta i årets säsong av Champions League. I gruppspelen möter de lag som Leicester City, Club Brugge och FC Köpenhamn, och det ser ut som att Porto är det lag med kanske bäst förutsättningar att ta sig vidare till nästa nivå. Vill du se någon av matcherna på plats? StubHub har biljetter till alla Portos matcher, så att du inte behöver missa ett enda mål denna säsong. Om du letar efter biljetter till andra matcher i Champions League, kan du enkelt välja mellan våra Champions League biljetter i kategorin ”Champions League”. 


Var

  • Alla
  • Portugal
Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Kommande internationella evenemang

Estádio do Dragão, Porto, Portugal
A data e hora deste evento estão sujeitos a alterações.
Från 137,14 USD 1 214,74 kr Det finns +100 biljetter kvar
Från 137,14 USD Det finns +100 biljetter kvar
Visa biljetter
Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.