Premier League är tillbaka

Snart börjar fotbollssäsongen och det gör även Premier Leagues 26:e säsong! Återigen tar Englands tjugo bästa klubblag upp kampen om den ärade vinnarpokalen, och med årets deltagare ser det ut att kunna bli minst lika spännande som föregående säsong. Vilket är ditt favoitlag? Se Englands bästa fotbollspelare live i den engelska ligan, och upplev professionell fotboll då den är som bäst med biljetter till Premier League från StubHub!

Chelsea regerande mästare

Turneringen pågår mellan augusti 2017 och maj 2018, och de deltagande lagen spelar 38 matcher var, vilket blir totalt 380 matcher på en säsong. Lagen spelar mot varandra vid två tillfällen, en borta- och en hemmamatch. Chelsea står som regerande mästare, och med bland annat Tottenham tätt efter sig på poängtavlan förra säsongen, står det klart att det är en jämn kamp upp till förstaplatsen bland Englands storlag. Chelsea har vunnit Premier League sex gånger hittills. Med rivaler som Arsenal, Manchester United, Tottenham och Liverpool är det ingen lätt bedrift. Frågan är om laget kan ta ledningen än en gång, eller om det istället blir något av de konkurrerande lagen som tar hem vinnarpokalen? Se till att köpa dina Premier League biljetter i tid för att uppleva allt på plats!

Manchester United fortsatt favorit i Sverige

Manchester United blev storfavorit förra året då den svenska fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic gick över till laget från PSG. Vi hann se många mål från stjärnan innan han skadades strax innan slutet på turneringen, och han blev tvungen att lämna Premier League för en tids rehab. Men internationella medier kom strax med goda nyheter: klubbens nya tillskott blir ingen annan än svensken Victor Nilsson Lindelöf! Lindelöf går över till United från den portugisiska klubben Benfica, där han bland annat hjälpt till att kamma hem vinsten i den portugisiska ligan. Med Lindelöf i framkanten ser Manchester United ut att kunna bli en fortsatt favorit bland svenskarna, och som laget med flest vinster någonsin i Premier League, har klubben goda chanser att fortsätta bland ligans topplag. Säkra dina Premier League biljetter redan nu på StubHub, och se dina favoritmatcher på plats från någon av Englands arenor!

Populära Matcher


Biljetter till årets klubblag i Premier League


Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.