Biljetter till Premier League 

Fotbollssäsongen är i full gång och Englands tjugo bästa klubblag har återigen tagit upp kampen om vinnarpokalen, och med årets deltagare ser det ut att kunna bli minst lika spännande som föregående säsong. Manchester United, Chelsea, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Tottenham, Everton.. ja listan är lång och den fortsätter! Missa inte chansen att se Englands bästa fotbollslag live i Premier League och upplev professionell fotboll då den är som bäst med biljetter från StubHub.

Chelsea regerande mästare i Premier League

Premier league kan var den mest bevakade ligan i världen. I UEFAs rankning hamnar ligan på tredje plats som den bästa fotbollsligan efter La Liga och Bundesliga. Denna säsong pågår turneringen mellan augusti 2017 och maj 2018, och de deltagande lagen spelar 38 matcher var, vilket blir totalt 380 matcher på en säsong. Lagen spelar mot varandra vid två tillfällen, en borta- och en hemmamatch. Medans Chelsea står som regerande mästare så är det Manchester United som vunnit flest ligatitlar. Sedans starten 1992 har endast 6 stycken lag vunnit titeln; Manchester United, Blackburn, Arsenal, Chelsea, Manchester City och Leicester City. Chelsea har vunnit Premier League sex gånger hittills. Med rivaler som Arsenal, Manchester United, Tottenham och Liverpool är det ingen lätt bedrift. Frågan är om laget kan ta ledningen än en gång, eller om det istället blir något av de konkurrerande lagen som tar hem vinnarpokalen? Missa inte matcherna som spelas England runt på några av de mest anrika arenorna så som Anfield, Emirates Stadium, Old Trafford, London Stadium och St James Park. Se till att köpa dina Premier League biljetter via StubHub i tid för att uppleva allt på plats!

Manchester United fortsatt favorit i Sverige

Manchester United blev storfavorit förra året då den svenska fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic gick över till laget från PSG. Vi hann se många mål från stjärnan innan han skadades strax innan slutet på turneringen, och han blev tvungen att lämna Premier League för en tids rehab. Nu när Zlatan äntligen är återställd och redo för spel och klubbens nya tillskott dessutom är svensken Victor Nilsson Lindelöf har vi extra mycket svenskt att se fram emot i Premier League. Lindelöf gick över till United från den portugisiska klubben Benfica, där han bland annat hjälpt till att kamma hem vinsten i den portugisiska ligan. Med Lindelöf och Zlatan i framkanten ser Manchester United ut att kunna bli en fortsatt favorit bland svenskarna, och som laget med flest vinster någonsin i Premier League, har klubben goda chanser att fortsätta bland ligans topplag. Säkra dina Premier League biljetter redan nu på StubHub, och se dina favoritmatcher på plats från någon av Englands arenor!


Biljetter till årets klubblag i Premier League


Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.