Premier League

Fotbollssäsongen har nyss börjat och det har även Premier Leagues 25:e säsong! 2016-2017 förväntas bli ett riktigt bra år, då tjugo av Englands bästa klubblag kommer att mötas under denna turnering. Följ Englands bästa fotboll hela säsongenlive med Premier League biljetter från StubHub!

Från agusti till maj spelar de tjugo lagen i turneringen 38 matcher var, vilket blir totalt 380 matcher på en säsong. Lagen spelar mot varandra vid två tillfällen, en borta- och en hemmamatch. Ligan organiseras enligt ett poängsystem, samt antal gjorda mål, och laget med flest poäng vid slutet av säsongen vinner! Om flera lag har lika många poäng, bestäms vinnaren enligt gjorda mål och målskillnad. Gör dig redo för en fotbollssäsong fullspäckad med överraskningar och spänning, köp dina Premier League biljetter på StubHub!

Premier League är Englands främsta fotbollsturnering. Leicester är den nuvarande mästaren, som vann förra säsongen ganska oväntat. Det kommer att bli intressant att se om laget kommer att ta ledningen än en gång, och åter igen besegra det mest framgångsrika laget i Englands Premier League: Manchester United. Se till att köpa dina biljetter till Premier League i tid för att uppleva allt på plats!


Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.