PSV Eindhoven

Philips Sport Vereniging Eindhoven, eller PSV Eindhoven, är en av Nederländernas största fotbollsklubbar. Tillsammans med Ajax och Feyernoord ingår de i det som kallas "The Big Three”, vilket syftar på de lag som har gjort bäst ifrån sig i den nederländska ligan genom tiderna. På StubHub hittar du biljetter till PSV Eindhoven och säsongens aktuella matcher i bara några klick. Säkra din plats på läktaren redan idag!

Eindhoven i årets säsong av Champions League

PSV Eindhoven har nu vunnit den nationella ligan två säsonger i rad. Laget är i toppform, och i år kan du köpa biljetter till Eindhoven för att se matcher både i Eredivise (division ett i den holländska ligan) och i Champions League! Laget har en spännande säsong framför sig, och med flera pokaler på hyllorna ser årets matcher riktigt lovande ut.

Hittils har laget bland annat vunnit:

  • Eredivisie (23 gånger)
  • KNVB Cup (9 gånger)
  • European Cup (1 gång)
  • UEFA Cup (1 gång)

I Champions League möter Eindhoven många motgångar, då de bland annat möter Bayern Munchen och Atletico Madrid i gruppspelen. Hur turneringen slutar återstår att se. Det bästa är att du kan uppleva alla matcher live med våra PSV Eindhoven biljetter. Köp biljetterna snabbt och säkert på StubHub redan idag, och förbered dig för de kommande matcherna med PSV Eindhoven.


Var

  • Alla
  • Nederländerna
Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Kommande internationella evenemang

Philips Stadion, Eindhoven, Nederländerna
Från 85,70 USD 768,76 kr Det finns 1 biljetter kvar
Från 85,70 USD Det finns 1 biljetter kvar
Visa biljetter
Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.