Real Madrid

Biljetter för att se ett av Spaniens, Europas, och möjligtvis världens bästa klubblag finns här på StubHub! Du kan nämligen få tag på Real Madrid biljetter till alla lagets ligamatcher hos oss. Du har chansen att uppleva spansk fotboll i toppklass på den välkända stadion Santiago Bernabeu, mitt i Madrid, bland flera tusen fotbollsfans. Nu när fotbollslegenden och före detta Real Madrid-spelaren Zinedine Zidane är lagets tränare, är stadion mer fullspäckad än någonsin. Packa väskorna, planera en weekendresa till spanska huvudstaden och njut av fotbollens underhållning! Köp biljetter till Real Madrid redan idag!

Real Madrid är ett av de mest framgångsrika lagen i fotboll, både i Spanien och internationellt sett. Under åren har laget samlat på sig ett stort antal vinster i olika turneringar: klubben tog bland annat hem Champions League-vinsten under förra säsongen, vilket blev deras elfte CL-trofé. Följt av Milan med sju vinster och Bayern Munich med fem, är Real Madrid det lag som har vunnit allra flest CL-troféer genom tiderna. De sitter också på hela 32 vinster i den spanska ligan - La Liga. Hur långt kan laget ta sig i år? Ta reda på det själv genom att uppleva någon av matcherna på plats! Se hur stjärnor som Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Toni Kroos och många fler levererar fotboll i toppklass på planen framför dig. Boka dina biljetter till Real Madrid redan nu på StubHub!

Alexander Isak klar för Real Madrid

Real Madrid är känd som en av de fotbollsklubbar som investerar som allra mest pengar på nya spelare. I juni 2009 slog klubben världsrekord med den högsta övergångssumman som betalats i fotbollens historia, när de gick med på att betala nära hundra miljoner för Cristiano Ronaldo. Följande år slog de rekordet ännu en gång, när klubben signerade legenden Gareth Bale för 100 miljoner euro. Klubben tjänar stora pengar, och det märks att de är beredda att betala stora summor för att ha de allra bästa spelarna. Ett exempel som skedde nyligen är värvningen av den svenska spelaren Alexander Isak. Enligt uppgifter ska klubben ha betalat 95 miljoner kronor för supertalangen, vilket blir ett nytt svenskt transferrekord.

Det var i mitten av januari 2017 som spanska Marca bekräftade de tidigare ryktena om att 17-åringen har planerat att skriva kontrakt med klubben. Alexander Isak, som tidigare har spelat i AIK, har jämförts med proffsspelare som Zlatan Ibrahimovic, och blev det svenska landslagets yngste målskytt någonsin då han markerade 1-0 i matchen mot Slovakien i början av 2017 . Ännu återstår det att se vilka planer Real har för Alexander, och i vilka slags sammanhang vi kommer att få se honom spela. Ett som är säkert är i alla fall att efterfrågan på biljetter till Real Madrid bara kommer att öka med Alexander Isaks övergång till klubben!


Var

  • Alla
  • Spanien
  • USA
Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Kommande internationella evenemang

Santiago Bernabeu, Madrid, Spanien
Från 142,70 USD 1 260,44 kr Det finns +100 biljetter kvar
Från 142,70 USD Det finns +100 biljetter kvar
Visa biljetter
Estadio Nuevo Los Cármenes, Granada, Spanien
Hora y fecha a confirmar
Från 261,70 USD 2 311,55 kr Det finns +100 biljetter kvar
Från 261,70 USD Det finns +100 biljetter kvar
Visa biljetter
Vicente Calderón, Madrid, Spanien
Från 381,08 USD 3 365,93 kr Det finns +100 biljetter kvar
Från 381,08 USD Det finns +100 biljetter kvar
Visa biljetter
Santiago Bernabeu, Madrid, Spanien
Hora y fecha a confirmar
Från 198,94 USD 1 757,14 kr Det finns +100 biljetter kvar
Från 198,94 USD Det finns +100 biljetter kvar
Visa biljetter
Estadio La Rosaleda, Malaga, Spanien
Hora y fecha a confirmar
Från 171,09 USD 1 511,19 kr Det finns 43 biljetter kvar
Från 171,09 USD Det finns 43 biljetter kvar
Visa biljetter
Levi's Stadium, Santa Clara, USA
Från Det finns 0 biljetter kvar
Visa biljetter
Los Angeles Memorial Sports Arena and Coliseum, Los Angeles, USA
Från Det finns 0 biljetter kvar
Visa biljetter
Hard Rock Stadium, Miami Gardens, USA
Från Det finns 0 biljetter kvar
Visa biljetter
Soldier Field, Chicago, USA
Från Det finns 0 biljetter kvar
Visa biljetter
Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.