Riverdance

Är du en av de miljontals människor som fått upp ögonen för Riverdance? Det musikaliska fenomenet från Irland har spridit sig som en löpeld över hela världen, och på StubHub kan du just nu hittar biljetter till Riverdance shower i ett flertal olika länder. Låt dig ryckas med i denna innovativa och spännande dansstil och njut av den irländska musikens toner tillsammans med andra som uppskattar Riverdance. Det är aldrig för sent att prova något nytt, så reservera dina platser redan nu!

Riverdance har sitt 20-årsjubileum under 2017, och det firas med en världsturné som passerar förbi både stora och små världsscener inom och utanför Europa. Fenomenet har lockat både unga som gamla i flera olika länder, och räknar med upp mot 25 miljoner åskådare allt som allt. Det är många som har efterfrågat biljetter till Riverdance i Sverige 2017, och vi på StubHub håller ögonen öppna för att skaffa biljetter så snart dessa finns tillgängliga för evenemang i Sverige. Riverdance har fått som allra störst fäste i London och Dublin, där dansen också fick sitt genomslag under Eurovision Song Contest. Den har sedan dess spridit sig vidare till andra länder, där den har underhållit människor på över 450 världsarenor. Att se Riverdance live är en unik upplevelse, så passa på att köpa just dina biljetter till Riverdance 2017 och besök en stad nära dig för en musikupplevelse utöver det vanliga!


Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.