Rock Fest Barcelona

Goda nyheter till alla rockfans: StubHub har billjetter till Rock Fest Barcelona 2017! Om du länge har längtat efter en komplett rockfestival med de absolut bästa banden inom rock och heavy metal, är detta något för dig. De mest aktuella och legendariska rockbanden har samlats på ett och samma ställe för att leverera rockhits för alla målgrupper, och du kan vara med på plats! Upplev rock i Barcelona då den är som bäst, med biljetter från StubHub!

Rock Fest BCN är inne på sitt fjärde år, med en hel rad av aktuella rockband inför 2017. I årets line-up för Rock Fest Barcelona hittar du bland annat Alter Bridge, Queensryche, Hammerfall, Paradise Lost och Jotnar, alla redo att leverera sitt allra bästa på scenen. Med start den 30 juni tar festivalen dig genom tre dagar fullspäckade med bra musik, god mat och gungande folkmassor. Stämningen är alltid på topp på Rock Fest Barcelona, och det är bland annat det som gör det till en av de mest omtyckta rockfestivalerna i Europa. Passa på att besöka Barcelona och gå på denna årliga tillställning tillsammans med de som du tycker allra bäst om. StubHub har ett brett utbud av festivalbiljetter, så passar på att boka just dina biljetter till Rock Fest Barcelona 2017 och gör dig redo för äventyret i sommar! Du kan välja mellan att endast köpa biljetter till Aerosmith den 2 juli, eller köpa ett helgpass som täcker hela festivalen mellan den 30 juni - 2 juli. Välj det som passar dig bäst, och boka dina platser snabbt, enkelt och säkert med StubHub.


Var

  • Alla
  • Spanien
Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Kommande internationella evenemang

Parc de Can Zam, Santa Coloma de Gramenet, Spanien
El abono es válido para los días 30 de junio, 1 y 2 de julio.
Från 211,77 USD 1 875,77 kr Det finns 55 biljetter kvar
Från 211,77 USD Det finns 55 biljetter kvar
Visa biljetter
Parc de Can Zam, Santa Coloma de Gramenet, Spanien
Hora por confirmar
Från 194,47 USD 1 722,52 kr Det finns +100 biljetter kvar
Från 194,47 USD Det finns +100 biljetter kvar
Visa biljetter
Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.