Friends Arena, Stockholm, Sverige Grupp eller företag?

Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Filtrera efter

Plats Tillgängliga Pris per biljett Dela upp köpet i 12 betalningar Pris per biljett

Andra Rolling Stones evenemang


Rolling Stones Stockholm

Rolling Stones är en av rockvärldens äldsta grupper. Missa inte en av turnéns konserter den 12 oktober och upplev Keith Richards och hans gäng live på Friends Arena! Köp biljetter till Rolling Stones Stockholm snabbt och säkert på StubHub.

Vad det här rockbandet åstadkommit genom åren skulle kunna fylla oändligt många rader; över 250 miljoner sålda album, tiotals singlar som hamnat på topplistor världen över, de har blivit en del av The Hall of Fame... Det finns inte mycket kvar att säga om Rolling Stones, oändligt många artiklar har skrivits om medlemmarna och deras musik. Något som är säkert är att deras liveframträdanden är något utöver det vanliga. Så om du är en riktig rockare är detta något du inte kan missa! 

Det senaste albumet - Blue & Lonesome - släpptes i slutet av förra året, och innehåller nya hits som "Just your fool", "Commit a crime" och "Blue and lonesome". Då det är det första studioalbumet på över ett årtionde, kommer No Filter - European Tour med säkerhet att locka både nya fans och trogna lyssnare från Rollings Stones tidigare epoker. Föredrar du de lite äldre hitsen? Oroa dig inte! Du kommer med största säkerhet också att få uppleva gamla godingar som "Fool to cry", "Hot stuff" och "Wild horses" medan du njuter av föreställningen på Friends Arena tillsammans med resten av publiken. 

Biljetter till Rolling Stones i Friends Arena kan gå åt snabbt, så vänta inte för länge med att säkra dina platser om du vill gå på konserten! Upplev Rolling Stones live och skapa minnen för livet med StubHub!

STÄNG

Kan du inte hitta priset du letar efter?

Ge oss fler detaljer om vilken typ av biljetter du vill ha, så meddelar vi dig när vi hittar biljetter som matchar dina kriterier

Säg till mig!

Rolling Stones Stockholm

Friends Arena

  • Stockholm
Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.