Six Nations

Biljetter till Six Nations. Tiden är äntligen här då du kan få tag på dina Six Nations 2015-biljetter här på StubHub! Här kan du hitta de bästa biljetterna till alla matcher mellan de bästa spelarna i Englands, Skottlands, Wales, Irlands, Frankrikes och Italiens landslag.

Varje år möts dessa lag för att fighta om Six Nations-titeln. Traditionen började för över ett sekel sedan och fortsätter även idag att vara väldigt viktig för de sex inblandade. England och Wales ligger lika till på toppen; båda har vunnit tjugosex gågner. Vem kommer att vinna den silvriga trofén i år? Kommer Irland eller England ta segern igen, eller kommer en av de andra lagen få en chans att glänsa? Säkra din plats bland publiken för att uppleva det hela på riktigt! Köp dina Six Nations 2015-biljetter här på StubHub!

Turneringen, som också är känd som The 2015 RBS 6 Nations, kommer att sponsras för fjortonde gången av The Royal Bank of Scotland. Den drar igång den 6:e februari i England och efter fem svettiga veckor sätter sista matchen den 21:a mars punkt slut för i år. Det blir intressant att se vem som får kamma hem segern i år, vi tvivlar inte på att varje match kommer att vara mer spännande för varje gång! Köp biljetter till Six Nation snabbt och säkert på StubHub.


Var

  • Alla
Det finns inga kommande evenemang för Six Nations än.
Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.