St Mary's Stadium, Southampton, Storbritannien

Southampton - Manchester United

Premier League börjar närma sig sitt slut, men är fortfarande långt kvar tills vi ser slutresultaten. Med biljetter till Southampton – Manchester United kan du se en av matcherna där spelare som Jay Rodriguez och Shane Long möter Zlatan och Rooney i kampen om platsen på prispallen. De båda lagen möts i Southamptons hemmaarena St Mary’s Stadium den 11 mars.

Det var en nära kamp om femteplatsen mellan Southampton och Manchester United i förra säsongen av Premier League. Southampton slutade på en sjätteplats, bara tre poäng under Manchester United som kom femma. Hur högt kan lagen klättra i år? Med biljetter till Southampton – Manchester United kan du se matchen live direkt från läktaren, tillsammans med tusentals andra fans. St Mary’s Stadium ligger i östra Southampton och är för nuvarande den största fotbollsstadion i sydöstra England. Bege dig dit tillsammans med familjen, vännerna eller åk ensam och heja på dina favoritspelare i en oslagbar miljö. Ticketbis har biljetter till Southampton – Manchester United och många fler matcher i Premier League 2016/17. Klicka dig vidare på vår hemsida för att se de olika kategorierna och boka dina biljetter idag.


Köp riskfritt

Ett team bestående av 350 medarbetare garanterar äktheten på biljetterna.

Lita på de som vet bäst

Ticketbis är den största marknadsplatsen i världen inom biljetthandel.

Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Filtrera efter

Ort Tillgängliga Pris per biljett Dela upp köpet i 12 betalningar Pris per biljett

Andra Southampton evenemang

Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.