St Mary's Stadium, Southampton, Storbritannien

Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Filtrera efter

Plats Tillgängliga Pris per biljett Dela upp köpet i 12 betalningar Pris per biljett

Andra Southampton evenemang


Southampton - Manchester United

Premier League börjar närma sig sitt slut, men är fortfarande långt kvar tills vi ser slutresultaten. Med biljetter till Southampton – Manchester United kan du se en av matcherna där spelare som Jay Rodriguez och Shane Long möter Zlatan och Rooney i kampen om platsen på prispallen. De båda lagen möts i Southamptons hemmaarena St Mary’s Stadium den 11 mars.

Det var en nära kamp om femteplatsen mellan Southampton och Manchester United i förra säsongen av Premier League. Southampton slutade på en sjätteplats, bara tre poäng under Manchester United som kom femma. Hur högt kan lagen klättra i år? Med biljetter till Southampton – Manchester United kan du se matchen live direkt från läktaren, tillsammans med tusentals andra fans. St Mary’s Stadium ligger i östra Southampton och är för nuvarande den största fotbollsstadion i sydöstra England. Bege dig dit tillsammans med familjen, vännerna eller åk ensam och heja på dina favoritspelare i en oslagbar miljö. StubHub har biljetter till Southampton – Manchester United och många fler matcher i Premier League 2016/17. Klicka dig vidare på vår hemsida för att se de olika kategorierna och boka dina biljetter idag.

Southampton - Manchester United

St Mary's Stadium

  • Southampton
Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.