Sporting Lissabon

Sporting Clube de Portugal, Sporting Lissabon, Sporting CP, Sporting... laget har många namn, och nästan lika många alternativ  till Sporting biljetter hittar du på StubHub. Se laget i Ligue 1 eller i gruppspelen i Champions League live bland resten av publiken, direkt från läktaren!

Sporting Lissabon klara för Champions League 2016/17

Sporting har hittills inte vunnit någon större internationell turnering. Däremot har laget en rad nationella vinster i bagaget. Bland annat har de vunnit första divisionen i den portugisiska ligan, Primeira Liga, 18 gånger, och kom tvåa i förra säsongen. De har också vunnit den nationella tävlingen Supercopa de Portugal åtta gånger,  senast 2015. I år är de också uttagna till gruppspelen i Champions League, där de kommer att möta flera av de europeiska storlagen för att tävla om en plats i finalerna. Vill du vara en i publiken? I så fall kan du fixa dina biljetter till Sporting Lissabon på StubHub redan nu. Se någon av lagets hemmamatcher från Sporting Lissabons Estádio José Alvalade tillsammans med tusentals andra fans och upplev riktigt bra fotboll på plats! 

Estádio José Alvalade ligger i norra Lissabon. Stadion byggdes år 2004, och har sedan dess fungerat som arena för Sporting hemmamatcher. Arenan satte publikrekord under en av Sportings matcher mot Manchester United, då hela 49 992 personer besökte stadion. För att skaffa biljetter, klicka dig vidare på StubHub hemsida.


Var

  • Alla
  • Portugal
Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Kommande internationella evenemang

Estádio José de Alvalade, Lisboa, Portugal
A data e hora deste evento estão sujeitos a alterações.
Från 55,95 USD 494,15 kr Det finns +100 biljetter kvar
Från 55,95 USD Det finns +100 biljetter kvar
Visa biljetter
Estádio José de Alvalade, Lisboa, Portugal
A data e hora deste evento estão sujeitos a alterações.
Från 157,53 USD 1 391,39 kr Det finns +100 biljetter kvar
Från 157,53 USD Det finns +100 biljetter kvar
Visa biljetter
Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.