Britannia Stadium, Stoke-on-Trent, Storbritannien

Stoke City - Manchester United

Vi är mer eller mindre halvvägs genom årets säsong av Premier League, och våra favoritlag har börjat att samla ihop poäng på resultatlistan. Mycket kan fortfarande hända, så vi kan inte slappna av riktigt än! Följ fortsättningen av säsongen med biljetter till Stoke City – Manchester United, den 21 januari i Britannia Stadium, Stoke-on-Trent. Heja på ditt favoritlag på plats bland tusentals andra fans med biljetter från Ticketbis.

Stoke City är den äldsta klubben i Premier League, och också en av de äldsta fotbollsklubbarna som finns i världen. ”The Potters” har en lång historia av engelsk fotboll bakom sig, och du kan vara med i ännu ett kapitel med biljetter till Stoke City - Manchester United den 21 januari. Laget kom på nionde plats i förra säsongen med totalt 51 poäng: inte långt ifrån Manchester United som hamnade på femte plats med 63 poäng. De två lagen har länge varit stora rivaler, så vi kan nog vänta oss en laddad stämning i stadion. Kommer slutresultatet att bli lika jämnt i år? Ta reda på det själv: fixa dina biljetter på Ticketbis redan idag för att säkra din plats i Britannia Stadium!

Britannia Stadium, numera också kallat Bet365 Stadium,  har fungerat som Stoke Citys hemmarena sedan den grundades 1997. Förutom Stokes hemmamatcher, har den även använts för konserter för större internationella artister. Kom dit som du är, eller klädd i ditt lags färger. Se dina favoritspelares passningar, mål och missar på plats, mitt i händelsernas centrum! Ticketbis har biljetterna till Stocke City – Manchester United och alla andra matcher i Premier League.


Köp riskfritt

Ett team bestående av 350 medarbetare garanterar äktheten på biljetterna.

Lita på de som vet bäst

Ticketbis är den största marknadsplatsen i världen inom biljetthandel.

Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Filtrera efter

Ort Tillgängliga Pris per biljett Dela upp köpet i 12 betalningar Pris per biljett

Andra Stoke City evenemang

Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.