Summerburst

Biljetter till Summerburst 2017 är släppta! Summerburst är inne på sitt sjunde år, och festivalen kommer som vanligt att hållas i två av Sveriges största städer: Stockholm och Göteborg. Om du gillar elektroniskt musik, är det här ett tillfälle du inte får missa. Varje år samlas över 100 000 människor för att umgås, äta god mat och framför allt: se de bästa artisterna inom elektronisk musik uppträda live! Bege dig till Ullevi den 2-3 juni eller till huvudstaden den 9-10 juni och släpp lös festivalmänniskan inom dig – fixa dina biljetter redan nu!

Med start för snart sju år sedan, har Summerburst vuxit till att bli en av de populäraste sommarfestivalerna i Sverige. Det började som en endagsfestival i Stockholm, där artister som bland annat David Guetta, Avicii och Eric Prydz medverkade. Evenemanget visade sig bli en succé, och innan sommarens ankomst hade alla biljetter blivit slutsålda. Kommande år utökades Summerburst till att hållas under två dagar, och i två olika städer. Antalet besökare har nästan tiodubblats under åren, och allt pekar på att Summerburst 2017 kommer att bli minst lika bra som föregående år. På StubHub kan du lätt boka dina biljetter till Summerburst 2017, oavsett vilken stad du vill besöka. Välj ur vårt stora utbud av festivalbiljetter, och boka biljetterna som passar just dig och ditt sällskap, på bara några minuter. Du vill väl inte gå miste om allt som händer i år?


Var

  • Alla
  • Sverige
Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Kommande evenemang i Sverige

Ullevi, Göteborg, Sverige
Line-up: Zara Larsson, Mike Perry, Tiesto, Eric Prydz, Deadmau5, Angerfist and more.
Ej tillgängliga
Ej tillgängliga
Gärdet, Stockholm, Sverige
Line-up: Justin Bieber, Ingrosso, Axwell, David Guetta, Eric Prydz, Deadmau5 and more.
Från 243,48 USD 2 184,00 kr Det finns 38 biljetter kvar
Från 243,48 USD Det finns 38 biljetter kvar
Visa biljetter
Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.