Friends Arena, Stockholm, Sverige Grupp eller företag?

Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Filtrera efter

Plats Tillgängliga Pris per biljett Dela upp köpet i 12 betalningar Pris per biljett

Andra Sveriges landslag i fotboll evenemang

  • Amsterdam Arena, Amsterdam, Nederländerna

Sverige - Luxemburg

Letar du efter biljetter till Sverige - Luxemburg? Då hittar du dem här på StubHub! VM-kvalet är i full gång, och de sista poängen ska spikas innan vi äntligen kan uttala oss om det slutgiltiga resultatet. Kvalet har tagit oss med på en resa med flera spännande matcher, och Sverige - Luxemburg är inget undantag. Tag plats i Friends Arena den 7 oktober 2017 och gör dig redo för fotboll i världsklass!

VM-kvalet 2018 är ett perfekt tillfälle för alla fotbollsälskare som vill se sina favoritspelare prestera sitt allra bästa på planen, mitt framför publikens ögon. I stora turneringar som världsmästerskapen i fotboll gör både spelarna och coachen sitt yttersta för att knipa en plats i tävlingen och komma ett steg närmare vinsten. Strategi, planering och kanske främst hårda träningspass får spelarna att prestera som bäst - något som kräver både blod, svett och tårar. Med biljetter till Sverige - Luxemburg i VM-kvalet 2018 får du chansen att se resultatet av all den tid och finslipning som laget har lagt ned på kvalet. Se spelare som Jimmy Durmaz och Emil Forsberg då svensk fotboll är som allra bäst!

StubHub är en säker sida för vidareförsäljning av biljetter online. Här hittar du de bästa platserna till de mest aktuella matcherna och sportevenemangen just nu. Klicka dig vidare på vår hemsida för att boka just dina biljetter - det är snabbt, säkert och enkelt att handla hos oss.

STÄNG

Kan du inte hitta priset du letar efter?

Ge oss fler detaljer om vilken typ av biljetter du vill ha, så meddelar vi dig när vi hittar biljetter som matchar dina kriterier

Säg till mig!

Sverige - Luxemburg

Friends Arena

  • Stockholm
Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.