Heja fram blågult från läktaren

Det är väl ingen som missat att Sveriges landslag är klart för Världsmästerskapet i fotboll 2018? Vill du se Sveriges bästa fotbollsspelare leda vårt folkkära landslag mot nya framgångar? Då ska du köpa biljetter till det svenska landslaget med hjälp av oss på StubHub. Du har nu din chans att dra ditt strå till stacken genom att hjälpa våra blågula svenska spelare att ta sig ett steg närmare guldmedaljen. 

Än så länge har Sverige inte tagit hem något världsmästerskapsguld. Däremot har vi ett olympiskt guld, ett världsmästerskapssilver, två världsmästerskapsbrons och två olympiska brons i samlingen. Missa inte chansen att uppleva en av världens största sportgrenar på plats och köp biljetter till Sveriges landslag i fotboll redan idag! Upplev svensk fotboll när den är som bäst med en biljett från oss på StubHub .

Sveriges chanser i världsmästerskapet i fotboll 2018

Världsmästerskapet i fotboll 2018 närmar sig. Denna gång går fotbollsfesten av stapeln i Ryssland. Efter vinsten mot Italien i playoffen är Sverige kvalificerade att få spela i världsmästerskapet i fotboll! Sveriges chanser ser hittills lovande ut då det svenska landslaget har legat i hårt i år, med flera vinster i kvalmatcherna mot bland annat Frankrike och Bulgarien och nu senast starka matcher mot italienarna. Sverige har blivit lottade in Grupp F, vilket innebär tufft motstånd i form av Mexiko, Sydkorea och Tyskland. Missa inte matcherna som går av stapeln den 13e juni, 18 juni samt den 27e juni då fotboll i världsklass är att vänta. Något som även är säkert är att läktaren kommer att vara fullsatt med ivriga fans som åkt dit för att stötta just sina favoritspelare! Är du en av dem, får du inte missa att köpa biljetter till Sveriges landslag i fotboll här på StubHub .

Tidigare världsmästerskap i fotboll

Till Sveriges största framgångar inom världsmästerskapet i fotboll hör silvret på hemmaplan 1958 då Sverige spelade mot Brasilien. Sedans dess har landslaget lyckats spela till sig två världsmästerskapsbrons. Det första 1950 och det senaste 1994. Sveriges landslag har även briljerat med många duktiga elitspelare under åren. En av dem är Zlatan Ibrahimovic, som också är den som gjort allra flest mål i laget: hela 62 stycken. En annan nyckelspelare har varit Henrik Larsson som inte bara gjort bra ifrån sig på planen utan också vunnit hela svenska folkets hjärtan med sin karisma. Nästa år är det dags igen för världsmästerskapet i fotboll och denna gång är Janne Anderssons trupp trimmad och redo med namn som Emil Forsberg, Jimmy Durmaz och Johan Larsson. Är du redo att heja på dem från läktaren?

Köp biljetter till Sveriges landslag här på StubHub och följ utvecklingen i årets turneringar på plats tillsammans med resten av fansen! Om du ångrar dig eller inte längre kan gå på matchen, kan du enkelt ladda upp dina biljetter för återförsäljning på vår webbsida. 


Kommande Matcher

Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.
Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.