Tennis

Skaffa dina tennisbiljetter här på StubHub! Med ursprung från elvahundratalet, har tennisen utvecklats och vuxit till en av världens mest populära sporter. Oavsett om det gäller Grand Slam-turneringar, lagtävlingar eller proffstourer, hittar du dina biljetter för att se tennis live här på StubHub. 

I Sverige har vi haft flera stora legender i tennis genom åren. Bland annat är vi kända för tennisproffs som Björn Borg, Mats Wilander och Stefan Edberg, som alla varit världsettor. På senare år har nya toppspelare vuxit fram, utvecklats och tagit plats på världens tennisbanor i stora, betydande turneringar. Ta del av årets mest spännande matcher och skickligaste spelare, med tennisbiljetter från StubHub. Wimbledon, Australian Open, Roland Garros (French Open)... Valet är ditt! Köp biljetter till tennis idag och bli ögonvittne till resultaten som senare kommer att fylla tidningarnas sportsidor. Du fixar dem snabbt och säkert här på StubHub. 


Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.