Royal Arena, Copenhagen, Danmark

The Weeknd Köpenhamn

Tre dagar efter konserten i den svenska huvudstaden, har du återigen chansen att se The Weeknd live: denna gång på Royal Arena i Köpenhamn den 20 februari 2017. Om du letar efter biljetter till The Weeknd Köpenhamn och vill boka dem snabbt och säkert utan problem, har du kommit till rätt plats. Ticketbis har ett stort utbud av konsertbiljetter, så vänta inte mer - boka dina platser redan idag och upplev The Weeknd på plats tillsammans med övriga fans.

Starboy: Legend of the Fall Tour är den sjätte turnén av den kanadensiske sångaren, som släppte det senaste albumet "Starboy" i slutet av november förra året. Tillsammans med gästartister som Daft Punk, Lana Del Rey, Future och Kendrick Lamar har the Weeknd tagit fram ett rykande hett album där singlar som "Starboy", "I Feel It Coming" och "Party Monster" legat på topplistorna. Bara 26 år gammal har artisten redan spelat in tre studioalbum, legat etta på ett flertal Billboardlistor och sålt miljontals exemplar av såväl album som digitala nedladdningar. Det råder ingen tvekan om att The Weeknd har intagit musikvärlden med stormsteg, och mer finns att vänta av den kommande turnén och konserten på Royal Arena. Med öppningsdatum i början av februari, står denna helt nybyggda arena till förfogande med nära 16.000 platser. The Weeknd blir en av de första artisterna någonsin att uppträda på arenan, och byggnaden kommer att användas för flera stora musik- och sportevenemang framöver. Om du vill vara med vid invigningen av Danmarks nya topparena, får du inte missa att köpa biljetter till The Weeknd Köpenhamn och se en av de första konserterna i februari. Boka redan nu och gör dig redo för en upplevelse utöver det vanliga!


Köp riskfritt

Ett team bestående av 350 medarbetare garanterar äktheten på biljetterna.

Lita på de som vet bäst

Ticketbis är den största marknadsplatsen i världen inom biljetthandel.

Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Filtrera efter

Ort Tillgängliga Pris per biljett Dela upp köpet i 12 betalningar Pris per biljett

Andra The Weeknd evenemang

Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.