Ericsson Globe, Stockholm, Sverige

The Weeknd Stockholm

Nu händer det! The Weeknd tar sig för första gången solo till Stockholm för att uppträda i Ericsson Globe den 17 februari 2017. Ta tillfället i akt och köp biljetter till The Weeknd Stockholm, och se hur världsstjärnan åter igen tar över såväl scenen som publikens hjärtan. 

Ni trodde kanske att det var över när världsstjärnan ställde in turnén tillsammans med Rihanna? Inte alls! The Weeknd är redan tillbaka med nya spelningar, så du har fortfarande chansen att se honom live i Sverige i början av nästa år. Turnén heter Starboy: Legend of The Fall och infaller i samband med releasen av det nya albumet ”Starboy”. Sverige är först ut med att ta emot artisten följt av de nordiska grannländerna, så förvänta dig en riktigt fullspäckad konsert i Globen i vinter! ”Starboy”, som släpptes i november 2016, har redan gjort sig påmind i musikvärlden. Hits som Starboy och False Alarm har redan börjat sätta sig i lyssnarnas undermedvetna, och det är inte konstigt: artisten levererar på precis samma höga nivå som tidigare år. Om du inte vill gå miste om tillfället att se honom uppträda live, kan du redan nu köpa biljetter till The Weeknd Stockholm på Ticketbis. Säkra riktigt bra platser och digga med till dina favoritlåtar i en av årets häftigaste konserter!


Köp riskfritt

Ett team bestående av 350 medarbetare garanterar äktheten på biljetterna.

Lita på de som vet bäst

Ticketbis är den största marknadsplatsen i världen inom biljetthandel.

Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Filtrera efter

Ort Tillgängliga Pris per biljett Dela upp köpet i 12 betalningar Pris per biljett

Andra The Weeknd evenemang

Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.