Forum Köpenhamn, Köpenhamn, Danmark

The xx Köpenhamn

Har du inte möjlighet att se konserten med The xx i Sverige? Oroa dig inte, det finns en lösning! För dig som bor i södra Sverige eller kan tänka dig att åka söderut för att få se din favoritgrupp spela live, kan vi erbjuda biljetter till The xx i Köpenhamn. Det engelska indiebandet spelar den 10/02/2017 på Forum Köpenhamn och du har möjlighet att befinna dig på plats tillsammans med resten av publiken. Ta färjan över den danska gränsen och upplev The xx i en av Danmarks allra vackraste storstäder!

Det är den första gången på tre år som gruppen ger sig ut på ny turné. Fans till The xx har fått vänta tålmodigt på att få uppleva bandet live igen, och nu när det nya albumet "I See You" är ute på marknanden finns det inte längre några ursäkter. I oktober förra året offentliggjordes den kommande Europaturnen "I See You Tour", som kommer att göra ett uppehåll i Köpenhamn den 10/02/2017. Man vet aldrig hur länge det dröjer tills nästa gång, så passa på att se gruppen på Forum Köpenhamn i år och dansa med till alla dina favoritlåtar på plats!

På Ticketbis hittar du ett brett utbud av konsertbiljetter till både större och lite mindre evenemang. Kika vidare på vår hemsida och boka biljetterna som passar just dig i bara några klick!


Köp riskfritt

Ett team bestående av 350 medarbetare garanterar äktheten på biljetterna.

Lita på de som vet bäst

Ticketbis är den största marknadsplatsen i världen inom biljetthandel.

Vi har inga biljetter till detta evenemang för tillfället. Du kan använda sökmotorn för att hitta liknande evenemang.

Andra The xx evenemang

Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.