Hovet, Stockholm, Sverige

The xx Stockholm

The XX kommer till Sverige! Den 08/02/2017 kan du se dem live på Hovet i Stockholm och njuta av den senaste musiken från The xx nya album "I See You". Det är många som kommer att försöka få tag på biljetter till The xx Stockholm, så se till att du är ute i god tid med att köpa just dina biljetter. Ta tillfället i akt och upplev The xx live tillsammans med vännerna eller familjen!

Det brittiska indiepopbandet började sin karriär med debutalbumet "XX", och har sedan dess bara fortsatt att leverera bra musik. "Coexist" blev gruppens andra album, där låten "Angels" snabbt gick hem hos fansen och hamnade på andaplats på UK Indie Chart. Det senaste albumet "I See You" släpptes i januari 2017 och banade därmed väg för turnén I See You Tour. Förutom biljetter till The xx Stockholm kan du även hitta platser till konserterna i Danmark, Tyskland, Holland och Frankrike. Konserten i Stockholm är däremot den första spelningen som gruppen anordnar under turnén, så trycket på platser till Hovet kan vara extra högt!

Du vill väl inte gå miste om upplevelsen? Fixa platserna till spelningen i Stockholm redan nu, och boka in den 08/02/2017 i kalendern för en riktigt bra livekonsert!


Köp riskfritt

Ett team bestående av 350 medarbetare garanterar äktheten på biljetterna.

Lita på de som vet bäst

Ticketbis är den största marknadsplatsen i världen inom biljetthandel.

Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Filtrera efter

Ort Tillgängliga Pris per biljett Dela upp köpet i 12 betalningar Pris per biljett

Andra The xx evenemang

  • Forum Köpenhamn, Köpenhamn, Danmark
  • Sporthalle, Hamburg, Tyskland
  • AFAS Live, Amsterdam, Nederländerna
  • Heineken Music Hall, Amsterdam, Nederländerna
Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.