Twenty One Pilots

Vi är nog få som har missat singeln “Stressed out” - hitsingeln som spelats flitigt i radio och toppat listor som Billboard Hot 100 och Mainstream Top 40. Twenty One Pilots har lämnat ett unikt avtryck efter sig i musikvärlden, inte minst på grund av gruppens egenpräglade musikstil och uttryck. Nu kan du se bandet i Emotional Roadshow World Tour, där gruppen besöker ett stort antal länder världen över för att turnera med det senaste albumet ”Blurryface”. Köp biljetter till Twenty One Pilots på StubHub, och se gruppen spela live i en stad nära dig!

Twenty One Pilots gör världsturné med Emotional Roadshow World Tour

Efter att ha släppt två egenproducerade album, skrev gruppen kontrakt med Atlantic Records och strax därefter släpptes EP-albumet ”Three Songs”. Låtarna "Holding On to You" och ”Lovely” hamnade på olika topplistor runtom i världen, men det var först med det senaste albumet ”Blurryface” som Twenty One Pilots slog igenom på riktigt. Låtar som ”Fairy Local”, ”Tear In My Heart” och ”Stressed Out” är några av albumets höjdpunkter, och givetvis kommer vi att få höra dem under Emotional Roadshow World Tour. Turnén tog fart i USA redan i maj i år, och tar sig sedan vidare till olika destinationer i Europa i oktober, för att slutligen fortsätta tillbaka till fler orter i USA i början av nästa år. Vill du bli en del av världsturnén? Då kan du lätt hitta de biljetter till Twenty One Pilots som passar dig bäst, genom att gå igenom utbudet av tillgängliga biljetter på StubHub hemsida. 

Ett sound som inte liknar någon annans

Gruppen har blivit hyllad för sitt unika sound, och karaktäriseras just av att de är svåra att placera i något speciellt fack. Musiken går in i allt från rock och pop till något som har kommit att  benämnas som Schizoid pop. Musiken innehåller mycket piano, synth- och trumljud, och många av låtarna har religiösa budskap, även om gruppen inte vill klassificera sig som en kristen grupp. Med sin originella musik har de vunnit flera stora musikpriser, bland annat för bästa rockartist i Billboard Music Awards och bästa rockvideo i MTV Video Music Awards.


Var

  • Alla
  • USA
Alla biljetter betalas i SEK. Priserna i USD beräknas i informativt syfte.

Kommande internationella evenemang

Nationwide Arena, Columbus, USA
Från Det finns 0 biljetter kvar
Visa biljetter
Nationwide Arena Parking Lots, Columbus, USA
Från Det finns 0 biljetter kvar
Visa biljetter
Value City Arena - Schottenstein Center, Columbus, USA
Från Det finns 0 biljetter kvar
Visa biljetter
Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.