Om oss

Vi tar människor till de mest inspirerande evenemangen och upplevelserna

StubHub International blir oberoende med nya ägare efter CMA-godkännande.

Alla StubHub-filialer utanför USA och Kanada ska bilda en ny oberoende grupp.

BOSTON, MASSACHUSETTS, 8 september 2021. Digital Fuel Capital ("Digital Fuel"), ett investeringsbolag som fokuserar på att utveckla ledare inom e-handel, har fått godkännande från konkurrens- och marknadsmyndigheten (CMA, "Company and Markets Authority") att bli ny ägare till StubHub International (SHI).

Digital Fuels vd, Carson Biederman, sa: "Vi är glada över att bli nya ägare till StubHub International. Efter en lång process kommer nu teamen i London, Madrid, Bilbao och Berlin att bilda ett nytt oberoende företag. Tillsammans ser vi fram emot att få StubHub International att växa till en smidig och konkurrenskraftig biljettmarknad med fokus på att ge fans tillgång till liveupplevelser och leverera biljetter på ett säkert sätt."

Wayne Grierson, General Manager för StubHub International sa: "Det är vårt uppdrag att ge fans tillgång till otroliga upplevelser. Vi är glada över att bli oberoende så att vi kan hjälpa fansen att återvända till konserthallar, teatrar och arenor."

Om StubHub International

Efter CMA:s undersökning om sammanslagningen av viagogo och StubHub fastställdes att StubHubs internationella filialer (alla filialer förutom de i USA och Kanada) skulle göras oberoende av StubHub och viagogo. Den nya oberoende gruppen består av företag i Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Spanien och många andra internationella marknader. StubHub gör det möjligt för fans att köpa och sälja biljetter till tiotusentals evenemang. Med stöd av prisbelönt kundtjänst innebär StubHubs FanProtect™-garanti att varje biljett är garanterad giltig eller, att kunderna får en ersättningsbiljett med lika eller bättre värde, eller pengarna tillbaka.

Om Digital Fuel Capital

Digital Fuel Capital är ett investeringsbolag baserat i Boston och en av de mest aktiva förvärvarna av e-handelsföretag. Digital Fuel stöder sina företag med intern prestationsmarknadsföring, e-handel, datavetenskap och teknikresurser samt aktivt samarbete mellan sina portföljbolag och strategiska relationer med externa partner som är de främsta inom sin bransch.

Varför kan du lita på StubHub?

Med FanProtect omfattas varje beställning av vår garanti
Alla beställningar omfattas av 100% garanti och kundservice ända fram till evenemanget. Vi backar upp varje beställning så att du kan köpa och sälja biljetter med 100% trygghet. StubHub används av fans i hela världen och hjälper dig att köpa och sälja biljetter både säkert och enkelt. 
Sälj biljetter tryggt och säkert
Det kostar inget att annonsera dina biljetter. Ange ditt pris i samband med annonseringen – du kan ändra det ändra fram tills dina biljetter har sålts. När biljetterna är sålda sker leveransen snabbt och problemfritt och följs av betalning i tid. Och vi sköter all kommunikation med köparen.
Köp biljetter på ett säkert sätt
Dina biljetter kommer fram i tid före evenemanget, är giltiga för inträde och är exakt det du köpte. Om något av detta inte sker ordnar vi jämförbara eller bättre biljetter eller erbjuder återbetalning eller kreditering mot en framtida beställning. Du får full återbetalning om evenemanget ställs in och inte ombokas.
Världens största biljettmarknadsplats
StubHub erbjuder biljetter till fler än tio miljoner evenemang inom sport, musik och teater i fler än 40länder. Var 1,3 sekund köper någon en biljett på StubHub.
Ett globalt nätverk
Åker du bort på semestern och vill se ett evenemang? Köp biljetter var du än är och vart du än åker. StubHub har biljetter till de bästa evenemangen i hela världen, uppbackat av vår FanProtect Guarantee.
Vi finns alltid här för att hjälpa dig
Om du får problem försöker vi hjälpa dig så fort vi kan. Få svar på dina frågor eller kontakta oss när som helst via hjälpverktygen på vår webbplats.

Våra globala partners

Företagsuppgifter

Tjänsteleverantör för webbplatsen www.stubhub.se:
Ticketbis S.L.
Gran Vía 45, Planta 7
48011 Vizcaya (Bilbao)
España
Företagsnummer: B95630034
Avtalspartner och registreringsansvarig för betalningstjänster som tillhandahålls till säljare:
PayPal Pte. Ltd
5 Temasek Boulevard
#09-01 Suntec Tower Five
Singapore 038985
Och
PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A.
22-24 Boulevard Royal
L-2449 Luxemburg

Klicka här om du vill kontakta oss.

Till toppen